Ένα αγριογούρουνο από την Αυστραλία υπόσχεται πολλά λίτρα αίματος

Από τον σκηνοθέτη του περσινού αυστραλέζικου slasher «Charlie’s Farm» Chris Sun έρχεται ένα ακόμα φιλμ τρόμου πολύ διαφορετικής κατεύθυνσης αυτή τη φορά. Η νέα δουλειά του Αυστραλού σκηνοθέτη εντάσσεται στο natural horror πεδίο και τον ρόλο του αιματηρού κτήνους αναλαμβάνει ένα τεράστιο αγριογούρουνο της επαρχιακής Αυστραλίας. Και κλασικά τα κύρια υποψήφια θύματα του αγριογούρουνου είναι μια παρέα νέων που επισκέπτονται την περιοχή του κτηνώδους χοίρου.

Η ταινία φέρει τον τίτλο «Boar» παραπέμποντας ευθέως στο αγριογούρουνο που αποτελεί και το κεντρικό αιματηρό «ντεκόρ» της. Ο Chris Sun έχει σκηνοθετήσει το φιλμ ενώ το σενάριο ολοκλήρωσε ο ίδιος με τη βοήθεια της ηθοποιού Kristy Dallas. Πρωταγωνιστούν οι Griffin Walsh, Christie Lee Britten, Nathan Jones, John Jarratt, Roger ward, Melissa Tkautz, Hugh Sheridan, Simone Buchanan, Bill Moseley, Steve Bisley και Ernie Dingo.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το πρώτο επίσημο trailer του «Boar» που μόλις κυκλοφόρησε. Στους πιο παλιούς και ψαγμένους φίλους του τρόμου θα θυμίζει εκείνο το cult αυστραλέζικο φιλμ -επίσης από την Αυστραλία- που ήταν γνωστό ως Razorback («Το Αγριογούρουνο του Θανάτου» στην ελληνική VHS έκδοση) όπου ένα υπερμέγεθες αγριογούρουνο σκόρπιζε τον τρόμο. Μπορείτε να διαβάσετε και την συνοπτική μας αναφορά στο Razorback στο αφιέρωμά μας για τις 25 καλύτερες ταινίες τρόμου με φονικά ζώα.

Όσον αφορά τώρα το «Boar», η κυκλοφορία του στη χώρα του την Αυστραλία έχει οριστεί για τον Ιούλιο του 2016.

boar poster

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ