Ο Akiva Goldsman θα σκηνοθετήσει νέα ταινία τρόμου

Ο βραβευμένος με Oscar Akiva Goldsman που έχει βάλει την σφραγίδα του στον χολυγουντιανό κινηματογράφο τόσο ως παραγωγός όσο και ως σεναριογράφος με δημοφιλείς ταινίες όπως «A Beautiful Mind», «I Am Legend» και «The Da Vinci Code» πρόκειται να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και στη σκηνοθεσία, κάτι που έχει κάνει ελάχιστες φορές μέχρι τώρα.

Σύμφωνα λοιπόν με το Deadline.com ο Goldsman πρόκειται να σκηνοθετήσει ένα νέο φιλμ τρόμου που θα ονομάζεται «Stephanie». Η υπόθεση θα επικεντρώνεται σε ένα εγκαταλελειμμένο μικρό κορίτσι με υπερφυσικές ιδιότητες που «υιοθετείται» από έναν άνδρα και μια γυναίκα οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι οι αληθινοί γονείς του κοριτσιού.

Το σενάριο του «Stephanie» έχουν επιμεληθεί οι Benjamin Collins και Luke Piotrowski. Η παραγωγή θα γίνει από την Blumhouse Productions (Paranormal Activity, Insidious) σε συνεργασία με τις εταιρείες Chapter One Films, Gotham Group και Unbroken Pictures. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Φθινόπωρο, επομένως η κυκλοφορία της ταινίας υπολογίζεται μέσα στο 2015.

[clear]
Πηγή

deadline.com

[divider_top]
Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Army of the Dead Review

The Strain – Season 3 Review

Santa Clarita Diet – Season 2 Review

Δημοφιλή

The Hitcher

Cube (Ο κύβος) Review