Ο Alex Wolff σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής σε νέο ψυχολογικό θρίλερ

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο ηθοποιός Alex Wolff που πρωταγωνίστησε σε δημοφιλείς ταινίες τρόμου όπως «Hereditary» (2018) και «Old» (2021), θα αναλάβει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα νέο φιλμ που χαρακτηρίζεται από τους δημιουργούς του ως «σκοτεινό και σέξι ψυχολογικό θρίλερ». Στο φιλμ που φέρει τον τίτλο «If She Burns», ο Wolff δεν θα είναι μόνο πρωταγωνιστής αλλά και σκηνοθέτης και σεναριογράφος!

Στο cast εκτός από τον Alex Wolff θα βρούμε επίσης τους Victoria Pedretti (The Haunting of Hill House), Asa Butterfield (All Fun and Games) και Justice Smith (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves). Επιπλέον ο Wolff θα γράψει μουσική για το νέο φιλμ μαζί με τον Karl McComas-Reichl. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Jay Van Hoy (The Witch) και Andra Gordon (Castle in the Ground). Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στην Ιταλία το 2024.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια δυναμική νεαρή γυναίκα (Victoria Pedretti) που ταξιδεύει στην Ευρώπη με την προβληματική οικογένειά της μετά από ένα τραυματικό δυστύχημα. Η γυναίκα συνάπτει ταραχώδη δεσμό με έναν αινιγματικό γείτονα (Alex Wolff), την ώρα που οι οικογενειακές συγκρούσεις εντείνονται και μυστηριώδεις πυρκαγιές την ωθούν ένα βήμα πριν το μεγάλο ξέσπασμα.

Ακούγεται ενδιαφέρον. Για να δούμε. Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο πάνω στο εν λόγω project.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ