Ο Alexandre Aja επιβεβαιώνει το sequel του Crawl

Όντας αξιοσημείωτη εμπορική επιτυχία στους κινηματογράφους, το animal horror φιλμ «Crawl» (2019) του σπουδαίου Alexandre Aja δύσκολα θα απέφευγε το sequel. Και όπως υποψιαζόμασταν ο Γάλλος κινηματογραφιστής επιβεβαίωσε τη δημιουργία του «Crawl 2» σε πρόσφατη συνέντευξή του σε podcast του Bloody Disgusting.

Ας δούμε όμως τι δήλωσε σχετικά με το sequel:

«Συζητάμε για το sequel ασταμάτητα και πώς να φτιάξουμε μια διασκεδαστική ιστορία. Η ιστορία της Haley (σ.σ. η πρωταγωνίστρια του αρχικού φιλμ) είναι δυνατή αλλά νομίζω ότι το Crawl αφορά την ιδές της φύσης που εκδικείται. Άνθρωπος εναντίον ζώων. Γι’ αυτό πιστεύω θα έχουμε καινούρια ιστορία συνολικά. Αναζητάμε αυτή την ανθρώπινη ιστορία τώρα που θα είναι τόσο δυνατή όσο αυτή του πρώτου μέρους, ώστε το νέο φιλμ να είναι δικαιολογημένο.»

Alexandre Aja

Μάλιστα. Ας ελπίσουμε ο Aja και οι συνεργάτες του να καταλήξουν σύντομα σε μια ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα νέο, αξιοπρεπές «Crawl» να μας ξανατρομάξει στους κινηματογράφους. Θα σας ενημερώσουμε αν έχουμε κάτι νεότερο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ