Katla: Ηφαιστειακός τρόμος στο Netflix!

Ηφαίστειο κάτω από τους σκανδιναβικούς πάγους εκρήγνυται και ένας ανείπωτος τρόμος περιμένει τους κατοίκους μιας μικρής πόλης έναν χρόνο μετά την έκρηξη. Κάτι διαβολικό κρυβόταν κάτω από τους πάγους και τώρα έρχεται σιγά σιγά στην επιφάνεια.

Αυτή είναι εν ολίγοις η υπόθεση του Katla, μιας φιλόδοξης σειράς του Netflix που συνδυάζει στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, τρόμου, δράματος και μυστηρίου.

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μία σεζόν με 8 επεισόδια. Δημιουργός της σειράς είναι ο Baltasar Kormákur (2 Guns, The Deep). Πρωταγωνιστούν οι Guðrún Ýr Eyfjörð, Íris Tanja Flygenring, Aliette Opheim, Ingvar Sigurdsson, Þorsteinn Bachmann και Sólveig Arnarsdóttir

Το Katla θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix από τις 17 Ιουνίου 2021. Μέχρι τότε μπορείτε να τσεκάρετε το υποσχόμενο teaser trailer που συνοδεύει την είδησή μας και μας δίνει μια πρώτη εικόνα από τη σειρά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ