Αλλαγή πρεμιέρας για το Gretel & Hansel. Έρχεται και το A Quiet Place: Part II

Έχουμε μια μικρή αλλαγή στην ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί αρχικά για το fantasy horror φιλμ Gretel & Hansel. Από τις 30 Ιανουαρίου που ήταν η αρχική ημερομηνία, πάμε για πρεμιέρα στις 6 Φεβρουαρίου 2020.

Η δεύτερη ενδιαφέρουσα είδηση είναι η ανακοίνωση πρεμιέρας και για το sequel του A Quiet Place. Το A Quiet Place: Part II θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Odeon στις 19 Μαρτίου 2020.

Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ (Έμιλι Μπλαντ, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ) πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί. Αναγκασμένοι να κινούνται προς το άγνωστο, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν βασισμένα στον ήχο δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που καρτερεί πίσω από το μονοπάτι της άμμου.

Δείτε την παλιότερη ανάρτησή μας για το A Quiet Place: Part II:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ