Ξεκινάει γυρίσματα το Don’t Breathe 2

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Don’t Breathe. Η ώρα του sequel πλησιάζει. Απ’ ό,τι έγινε γνωστό πρόσφατα, το Don’t Breathe 2 ξεκινάει γυρίσματα από τον ερχόμενο Απρίλιο. Στη σκηνοθεσία θα βρούμε τον συνεργάτη του Alvarez, Rodo Sayagues ο οποίος θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Fede Alvarez.

Την παραγωγή έχουν επιμεληθεί οι Sam Raimi, Rob Tapert και Fede Alvarez. Από το cast έχει επιβεβαιωθεί η επιστροφή του Stephen Lang που εντυπωσίασε στο ρόλο του τυφλού ερημίτη της πρώτης ταινίας. Φυσικά θα αναλάβει τον ίδιο ρόλο.

Η υπόθεση προς το παρόν δεν έχει γίνει καλά γνωστή. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται αρκετά χρόνια μετά από αυτά της αρχικής ταινίας. Ο τυφλός ερημίτης προσπαθεί να ζήσει ήσυχος και μακριά από τον κόσμο αλλά οι αμαρτίες του παρελθόντος επανέρχονται στο μυαλό του…

Μείνετε στο horrormovies.gr για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ