The Lighthouse (Ο Φάρος) – Από τέλη Ιανουαρίου στα ελληνικά cinema

Πρόκειται για μια ασπρόμαυρη ταινία που κινείται μεταξύ ψυχολογικού τρόμου και δράματος από τον σκηνοθέτη του πολύ καλού The Witch (2015), Robert Eggers. Το The Lighthouse (Ο Φάρος) απέσπασε διθυραμβικά σχόλια στα διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου όπου προβλήθηκε πέρυσι.

Αιχμή του δόρατος το δίδυμο Willem Dafoe / Robert Pattinson που πρωταγωνιστεί. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 30 Ιανουαρίου 2020 (κυκλοφορία της Tulip).

Στη δεύτερη ταινία του, ο Ρόμπερτ Έγκερς αφηγείται μια ιστορία τοποθετημένη στη Νέα Αγγλία των Ηνωμένων Πολιτειών, γύρω στο 1890. Σε ένα μυστηριώδες νησί, δυο φρουροί ενός απομονωμένου φάρου έχουν χρέος να μείνουν στο πόστο τους για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Εκεί θα έρθουν κοντά, θα συγκρουστούν και τελικά θα βυθιστούν στα ανείπωτα μυστήρια αυτού του παράξενου μέρους. Το πέρασμα του χρόνου θα φέρει στην επιφάνεια το πνιγηρό αίσθημα απομόνωσης, θα ανασύρει σκοτεινές φαντασιώσεις και, τελικά, θα στρέψει τους δυο άνδρες στην παράνοια.

Περίληψη

Η διάρκεια της ταινίας είναι 109 λεπτά.

ο φάρος Ελλάδα σινεμά

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει