Οι αμερικάνικες εκλογές ως βασικό θέμα του American Horror Story

Μετά από 6 κύκλους το επιτυχημένο show των Ryan Murphy και Brad Falchuk οδεύει ολοταχώς για τον 7o κύκλο ο οποίος αναμένεται να προβληθεί τον Σεπτέμβρη του 2017. Μάλιστα έχουν ήδη ανακοινωθεί οι επιστροφές των μόνιμων ηθοποιών Sarah Paulson και Evan Peters σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και φυσικά αναμένονται περαιτέρω επιστροφές μόνιμου cast.

Το ενδιαφέρον για τον επόμενο κύκλο είναι το κυρίως θέμα γύρω από το οποίο θα περιστρέφεται η ιστορία. Ναι, όπως διαβάζετε σωστά στον τίτλο της είδησής μας οι αμερικάνικες προεδρικές εκλογές του 2016 θα βρίσκονται στο επίκεντρο του κύκλου και πιθανώς να εμφανιστεί κάποια φιγούρα στο ύφος του νέου πλανητάρχη Donald Trump.

Αυτά προέκυψαν από πρόσφατες δηλώσεις του ίδιου του Ryan Murphy στην εκπομπή «Watch What Happens Live». Συγκεκριμένα δήλωσε το εξής για τη νέα σεζόν:

«Ακόμα δεν έχουμε τίτλο, αλλά η νέα σεζόν που θα ξεκινήσουμε να γυρίζουμε τον Ιούνιο θα σχετίζεται με τις εκλογές που είχαμε πρόσφατα (σ.σ. στις ΗΠΑ). Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα φανεί ενδιαφέρον στον πολύ κόσμο».

Απόσπασμα της συνέντευξης μπορείτε να δείτε στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτησή μας. Ενημερωτικά, το American Horror Story έχει ανανεωθεί για 8ο και 9ο κύκλο που θα προβληθούν τ0 2018 και 2019 αντίστοιχα. Με άλλα λόγια η επιτυχημένη σειρά έχει πολύ ψωμί ακόμα.

Ας ελπίσουμε η υψηλή ποιότητά της να διατηρηθεί μέχρι και το τέλος.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ