The Nun (The Conjuring spin-off) & The Purge 4: Έρχονται από το 2018

Μπορεί ο James DeMonaco, σκηνοθέτης και σεναριογράφος των ταινιών «The Purge», να έχει δηλώσει ότι αποσύρεται σκηνοθετικά από το επιτυχημένο franchise, ωστόσο θα είναι ένας από αυτούς που θα βοηθήσουν στην δημιουργία του 4ου φιλμ της διάσημης σειράς ταινιών action horror συνδράμοντας στον εντοπισμό του επόμενου σκηνοθέτη και ίσως συνεισφέρει στο σενάριο και στην παραγωγή.

Όσο για το The Purge 4 οι εταιρείες Universal και Blumhouse ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2018, όπως είναι ο κανόνας πλέον (κάθε Ιούλιο). Λεπτομέρειες για την υπόθεση, το cast κλπ στο προσεχές μέλλον…

Νεότερα όμως έχουμε και για ένα ακόμα πολυαναμενόμενο φιλμ τρόμου που συνδέεται με το σύγχρονο μύθο του The Conjuring. Πρόκειται φυσικά για το «The Nun» που ως spin-off θα επικεντρώνεται στην τρομακτική καλόγρια από το The Conjuring 2.

Σκηνοθέτης θα είναι ο Corin Hardy (σκηνοθέτης του φιλμ τρόμου The Hallow) και το σενάριο θα επιμεληθούν οι Gary Dauberman και James Wan (ο οποίος θα είναι και παραγωγός). Επίσης ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Nun η οποία είναι η 13η Ιουλίου 2018, πολύ κοντά δηλαδή στο The Purge 4 που θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 4 του ίδιου μήνα.

Διαβάστε περισσότερα για το The Nun στην παλιότερη είδηση μας εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ