Απεβίωσε ο αρχιβρικόλακας των Παιδιών της Νύχτας

Ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός Edward Herrmann που το horror κοινό θα τον θυμάται κυρίως για τον ρόλο του αρχηγού της σπείρας των βρικολάκων στην cult ταινία τρόμου των 80s «The Lost Boys» (Τα Παιδιά της Νύχτας), πέθανε στις 31 Δεκεμβρίου 2014 από καρκίνο του εγκεφάλου σε ηλικία 71 ετών.

Ο Herrmann είχε συμμετάσχει σε πολλές ακόμα ταινίες ποικίλων κατηγοριών ενσαρκώνοντας δευτερεύοντες ρόλους όπως στα «The Great Waldo Pepper» (1974), «Nixon» (1995) και «The Aviator» (2004). Είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο και την τηλεόραση πρωταγωνιστώντας μεταξύ άλλων στην διάσημη κωμική σειρά «Gilmore Girls» (2000-2007).

Το 1999 τιμήθηκε με βραβείο Emmy για τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό δράμα «The Practice» (1997-2004). Επίσης εργάστηκε και ως αφηγητής σε τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ του History Channel ενώ δάνεισε τη φωνή του σε πολλά audiobooks. Θα μας λείψει…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ