Ταινίες τρόμου που θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, περισσότερες χαρούμενες στιγμές, αισιοδοξία και βέβαια περισσότερες και καλύτερες ταινίες τρόμου. Τον Δεκέμβρη δεν αναφέραμε κάποια κυκλοφορία μιας και δεν υπήρξε κιόλας. Ο Γενάρης μπαίνει διστακτικά, δίνοντας μας μόνο 2 ταινίες. Ας τις δούμε λοιπόν.

The Woman In Black 2: Angel of death (2 Ιανουαρίου στην Αμερική και 29 Ιανουαρίου στην Ελλάδα.

40 χρόνια μετά από το πρώτο συμβάν στο Eel Marsh House, μια ομάδα παιδιών φεύγουν από το Λονδίνο εξαιτίας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και εγκαθίστανται στο σπίτι προκαλώντας την σκοτεινή παρουσία που ζει εκεί να ξυπνήσει.

imdb.com

Preservation (Internet στις 9 Ιανουαρίου)

Η Wit, ο άνδρας της Mike και ο αδερφός του Sean, αποφασίζουν να πάνε για κυνήγι σε ένα απομονωμένο δάσος. Φτάνοντας στο δάσος διαπιστώνουν πως το καταφύγιο είναι κλειστό αλλά αυτοί συνεχίζουν το ταξίδι τους. Η ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα χειροτερεύει περισσότερο όταν το επόμενο πρωί ξυπνώντας, διαπιστώνουν πως ο εξοπλισμός τους έχει κλαπεί και πως στο μέτωπο του καθενός είναι ζωγραφισμένο ένα μεγάλο μαύρο Χ. Καθώς προσπαθούν να ξεφύγουν από τον κίνδυνο, αρχίζουν να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου.

imdb.com

Αυτές είναι λοιπόν οι ταινίες του Ιανουαρίου. Την πρώτη την αναμένουμε με αγωνία μιας και το πρώτο μέρος της ήταν πολύ καλό. Η δεύτερη ακούγεται μια από τα ίδια αλλά μπορεί να αποτελέσει και μια μικρή έκπληξη. Να σημειώσουμε πως στην Αμερική κυκλοφορεί στις 2 Ιανουαρίου και η ταινία [REC] 4: Apocalypse στην οποία είχαμε αναφερθεί τον Οκτώβριο στο σχετικό άρθρο.

Καλή θέαση λοιπόν!

Avatar
Ελευθερία Κούσηhttps://horrormovies.gr/author/kousi-eleftheria/
Λατρεύω τον καλό κινηματογράφο σε όλα του τα είδη. Αλλά οι horror ταινίες είναι οι αγαπημένες μου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καλή ταινία τρόμου. Θεωρώ λοιπόν καθήκον μου να ενημερώσω εσάς τους horror fans για τις κλασσικές και όχι μόνο ταινίες τρόμου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Πρόσφατα άρθρα

Έρχεται το Tales from the Hood 3 με τον Tony Todd

Μετά το κλασικό Tales From the Hood του 1995 και το sequel του 2018 ήρθε η ώρα για το 3ο φιλμ του...

Νέο sci-fi/horror από τη Ρωσία

Σπάνια μαθαίνουμε για κυκλοφορία ταινιών τρόμου από τη Ρωσία. Ας πάρουμε λοιπόν μια πρώτη γεύση από το αξιοπρόσεκτο φιλμ τρόμου/επιστημονικής φαντασίας Sputnik...

Νέο body-horror φιλμ από τον γιο του David Cronenberg

Ο Brandon Cronenberg, γιος του μάστορα του body horror David Cronenberg, είναι ο υπεύθυνος για μια αξιοπρόσεκτη body horror παραγωγή που αναμένεται...

Webs

Το «Webs» ένα ακόμα ημιερασιτεχνικό και αδιάφορο φιλμ του αμερικανικού καναλιού Syfy. Τέσσερις εργαζόμενοι ηλεκτρολόγοι σε ένα κτήριο που πρόκειται να κατεδαφιστεί,...

Σχετικά άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ