Αστέρες της Rock θα εμφανιστούν σε μελλοντική ταινία τρόμου

Δεν είναι η πρώτη φορά που διάσημες προσωπικότητες της σκληρής μουσικής θα κάνουν την εμφάνισή τους σε ταινία τρόμου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο γνωστός manager rock συγκροτημάτων Allen Kovac (Blondie, The Bee Gees, Mötley Crüe, Meatloaf) ίδρυσε μια εταιρία παραγωγής με την ονομασία Better Noise Films.

Από τις πρώτες ταινίες της εταιρίας θα είναι το φιλμ τρόμου The Retaliators όπου θα κάνουν cameo εμφανίσεις rock αστέρες όπως ο Tommy Lee και άλλοι από τις μπάντες Five Finger Death Punch, Papa Roach, The Hu, Ice Nine Kills και Escape The Fate. Οι εν λόγω καλλιτέχνες θα συνεισφέρουν στην ταινία και με soundtracks.

Η εταιρία του Kovac δεν περιορίζεται μόνο σε κινηματογραφικές παραγωγές αλλά θα ασχολείται και με έκδοση βιβλίων, διοργάνωση περιοδειών, θεατρικών παραστάσεων, δημιουργία τηλεοπτικών προγραμμάτων και ντοκιμαντέρ.

Ως προς το The Retaliators αυτό περιγράφεται ως μια ταινία τρόμου-θρίλερ πολλών οκτανίων με πρωταγωνιστές τους Michael Lombardi (Rescue Me), Marc Menchaca (Ozark, The Outsider) και Joseph Gatt (Dumbo) και με special εμφανίσεις και soundtrack από μεγάλα ονόματα της rock μουσικής όπως οι Tommy Lee, Five Finger Death Punch, Papa Roach, The Hu, Ice Nine Kills, Escape The Fate κ.α. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Darren Geare και Jeff Allen Geare, ενώ τη σκηνοθεσία η Bridget Smith.

Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Μπορείτε να τσεκάρετε ένα μουσικό βίντεο από τη μπάντα The HU που περιλαμβάνει σκηνές από το επερχόμενο φιλμ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ