Νέα σειρά animation-horror με τον Danny DeVito

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline.com το αμερικάνικο κανάλι FX άναψε το πράσινο φως για το πιλοτικό επεισόδιο μιας νέας σειράς που συνδυάζει στοιχεία τρόμου, animation και κωμωδίας. Φέρει τον τίτλο Little Demon και το όνομα που προκαλεί έκπληξη από το πρωταγωνιστικό cast είναι αυτό του αγαπημένου Danny DeVito. Μαζί του πρωταγωνιστούν επίσης η κόρη του, Lucy DeVito και η συμπαθητική κωμικός Aubrey Plaza.

Η σειρά είναι παραγωγή των εταιριών Jersey Films 2nd Avenue, ShadowMachine και FX Productions του Danny DeVito. Ο δημιουργός της animation σειράς «Rick & Morty», Dan Harmon έχει αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού. Το επεισόδιο θα έχει διάρκεια μισής ώρας και οι δημιουργοί του είναι οι Darcy Fowler, Seth Kirschner και Kieran Valla.

Όσον αφορά την υπόθεση αυτή ακολοθεί μια μητέρα (Aubrey Plaza) και την κόρη της (Lucy DeVito) την οποία απέκτησε ύστερα από σεξουαλική συνεύρεση με τον Σατανά (Danny DeVito). 13 χρόνια μετά, μάνα και κόρη προσπαθούν να ζήσουν μια ήσυχη ζωή στο Delaware αλλά παρενοχλούνται από δαιμονικές δυνάμεις καθώς και από τον ίδιο τον Σατανά που επιθυμεί την ανάληψη της κηδεμονίας της κόρης του!

Η παραγωγή του Little Demon θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει