Bed Rest (Ξεκουράσου): Διαγωνισμός για την Avant Premiere

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Lori Evans Taylor (Final Destination 6) πρόκειται να κάνει σύντομα πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας από την The Film Group. Το «Bed Rest» (ελληνικός τίτλος: Ξεκουράσου) όπως είναι ο τίτλος του φιλμ, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου 2023.

Υπόθεση:

Μετά από πολλές προσπάθειες, η Τζούλι Ρίβερς μένει τελικά έγκυος και μετακομίζει μαζί με τον άντρα της στο νέο τους σπίτι, έτοιμοι να ξεκινήσουν την οικογένεια τους. Ωστόσο, ένα γιορτινό βράδυ παίρνει μια αναπάντεχη τροπή και εκείνη καταλήγει στο νοσοκομείο. Αναγκασμένη να περάσει τις επόμενες οκτώ εβδομάδες στο κρεβάτι και με τον σύζυγό της να δουλεύει ατελείωτες ώρες, η μονοτονία της σύντομα θα αντικατασταθεί από ενοχλητικούς ήχους και απόκοσμες εικόνες.

Πρωταγωνιστούν οι Michelle Rodriguez, Edie Inksetter, Erik Athavale, Paul Essiembre, Melissa Barrera (Scream 2022) και Guy Burne. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Lori Evans Taylor. Η διάρκεια της ταινίας είναι 90 λεπτά.

Διαγωνισμός Avant Premiere της ταινίας τρόμου BED REST

Η διαδικασία είναι απλή. Συμπληρώνετε το email σας (για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας) και το ονοματεπώνυμο σας (για να προστεθεί στη λίστα καλεσμένων της αίθουσας του κινηματογράφου) στη πλατφόρμα του gleam και μπαίνετε στην κλήρωση για 4 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας τρόμου ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ (Bed Rest). Αν θέλετε μπορείτε να πατήσετε και στις επόμενες επιλογές για να κερδίσετε έξτρα συμμετοχές.

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 12 Φεβρουαρίου στις 2023, στις 23:59, ενώ οι νικητές θα βγουν αυτόματα από την πλατφόρμα του Gleam. Θα ανακοινωθούν στο άρθρο την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ενώ θα ειδοποιηθούν με email. Μετά το πέρας του διαγωνισμού και την επιτυχή επικοινωνία με τους νικητές, η λίστα με τα emails και τα ονόματα των συμμετεχόντων θα διαγραφεί.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14/02 στο Village@The Mall στην αίθουσα 9 με ώρα προσέλευσης 19:30 & ώρα έναρξης 20:00.

Ξεκουράσου bed rest still 1
Ξεκουράσου bed rest still 2
Ξεκουράσου bed rest still 3

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ