O Willem Dafoe στο cast του νέου Nosferatu

Μετά τους Lily Rose-Depp, Bill Skarsgard και Nicholas Hoult, ένα ακόμα σπουδαίο όνομα ήρθε να προστεθεί στο cast του Nosferatu remake του καταξιωμένου Robert Geggers (The Witch, The Lighthouse). Πρόκειται φυσικά για τον κορυφαίο Willem Dafoe που τον έχουμε απολαύσει σε πολλές παλιές ταινίες θρίλερ, τρόμου και όχι μόνο. Δεν γνωρίζουμε όμως ακόμα ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί.

Το remake του «Nosferatu» περιγράφεται ως μια γοτθική ιστορία εμμονής ανάμεσα σε μια νεαρή γυναίκα (Depp) της Γερμανίας του 19ου αιώνα και του αρχαίου βρικόλακα της Τρανσυλβανίας (Skarsgard) που την καταδιώκει, φέρνοντας ανείπωτο τρόμο μαζί του.

Ο Eggers έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο ενώ οι Jeff Robinov, John Graham, Eggers, Chris Columbus και Eleanor Columbus την παραγωγή. Αναμένουμε νεότερα…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ