Ο Sean Cunningham επαναφέρει τα «House» και «Friday the 13th»

Μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης μεταξύ των Sean Cunningham και Victor Miller, οι δύο κινηματογραφιστές μπορούν να ασχοληθούν εκτενώς με τα επόμενα projects τους. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Cunningham έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στην επαναφορά κινηματογραφικών reboots για τις θρυλικές ταινίες τρόμου «Friday the 13th» (1980) και «House» (1985).

Σύμφωνα με τον Cunningham, το reboot του «House» θα είναι μια φρέσκια και ανανεωτική εκδοχή της κλασικής σειράς ταινιών, που θα επικεντρώνεται στη γέννηση ενός στοιχειωμένου σπιτιού. Θα περιέχει πολλές τρομάρες και ουρλιαχτά επί της οθόνης καθώς και την επαναφορά σπουδαίων αγαπημένων τεράτων από το original φιλμ προσφέροντας διασκεδαστικούς αλλά και τρομακτικούς φόνους.

Επιπλέον, πέρα από αυτά τα reboots o Cunningham και ο σκηνοθέτης Jeremy Weiss θα μας προσφέρουν ένα εντελώς καινούριο φιλμ που ονομάζεται «Night Driver».

Στο «Night Driver» ένας συνηθισμένος πωλητής που ταξιδεύει στις ΗΠΑ πουλώντας φαρμακευτικά προϊόντα, συναντά σε έναν παράδορομο έναν παρανοϊκό φονιά που φαίνεται να τον ακολουθεί. Ο πωλητής προσπαθεί να φτάσει στο σπίτι του με κάθε τρόπο αλλά είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρει. Αλλά ακόμα κι αν φτάσει στο σπίτι του, δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι ξεφορτώθηκε τον παρανοϊκό…

Πολύ ενδιαφέροντα και συναρπαστικά νέα. Θα σας ενημερώσουμε για κάθε update πάνω στα εν λόγω projects τα οποία πολλοί φαντάζομαι αναμένουν με μεγάλη αγωνία.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles