Blair Witch: Η Επιστροφή – Στις 22 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα

Μετά από πολλά χρόνια έρχεται στα cinema της χώρας μας από την Σπέντζος το άμεσο sequel του ιστορικού φιλμ τρόμου «The Blair Witch Project» (1999). Το «Blair Witch: Η Επιστροφή» θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016, πολύ σύντομα δηλαδή, ξυπνώντας αναμνήσεις από το θρυλικό πρώτο μέρος. Η νέα ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Adam Wingard (You’ re Next, The Guest) ενώ το σενάριο έχει γράψει ο μόνιμος συνεργάτης του Wingard, Simon Barrett. Ας δούμε όμως την υπόθεση:

Μία ομάδα φοιτητών επιχειρεί να διασχίσει το δάσος Black Hills του Maryland και να ξεδιαλύνει το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση της αδερφής ενός μέλους την ομάδας. Πολλοί πιστεύουν ότι η εξαφάνιση συνδέεται με τον θρύλο της μάγισσας του Blair. Αρχικά όλοι στην ομάδα είναι αισιόδοξοι, ειδικά όταν οι ντόπιοι προσφέρονται να τους καθοδηγήσουν στα σκοτεινά και άγνωστα μονοπάτια του δάσους. Καθώς όμως η νύχτα προχωράει η παρέα καταλαμβάνεται από μια μυστηριώδη και απειλητική παρουσία. Σταδιακά όλοι συνειδητοποιούν ότι η θρύλος είναι αληθινός και περισσότερο μοχθηρός από όσο θα μπορούσαν να φανταστούν.

Πρωταγωνιστούν οι James Allen McCune, Callie Hernandez και Valorie Curry. Η διάρκεια της ταινίας είναι 89 λεπτά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ