Νέο φιλμ τρόμου για τη Blumhouse ετοιμάζει ο John Ridley

Ο βραβευμένος με Όσκαρ για το σενάριο του «12 Χρόνια Σκλάβος» John Ridley θα ενώσει τις δυνάμεις του με την ομάδα της Blumhouse Productions για τη δημιουργία ενός άτιτλου ακόμα φιλμ supernatural τρόμου.

Ο Ridley θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο ενός φιλμ τρόμου που περιστρέφεται γύρω από την αναφερόμενη ως πραγματική ιστορία ενός νεαρού αγοριού που τρομοκρατήθηκε από μυστηριώδη συμβάντα στο New Jersey της δεκαετία του ’60.

Τόσο ο John Ridley όσο και ο Jason Blum εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη συνεργασία αυτή η οποία εκτός από τον υπερφυσικό τρόμο θα περιέχει και κοινωνικό δράμα γύρω από το ρατσισμό που χτυπά το κατώφλι του μικρού πρωταγωνιστή. Η ιστορία την οποία θα διασκευάσει η ταινία έχει δημοσιευτεί στον ιστότοπο ιστοριών Truly*Adventurous.

Ο Jason Blum θα αναλάβει την παραγωγή. Οι Matthew Pearl και Greg Nicholas θα τελέσουν χρέη εκτελεστικών παραγωγών. Η παραγωγή ανήκει στην Blumhouse σε συνεργασία με την Truly*Adventurous. Θα επανέλθουμε όταν προκύψουν νεότερες εξελίξεις για το ενδιαφέρον αυτό project.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ