Ο Bruce Campbell θα «ξαναπαίξει» τον Ash σε νέο video game

Μπορεί -όπως έχει δηλώσει εδώ και καιρό- ο αγαπημένος μας Bruce Campbell να μην υποδυθεί ξανά τον μνημειώδη χαρακτήρα Ash μιας και η σειρά και οι ταινίες γύρω από το The Evil Dead έλαβαν μόνιμο τέλος, ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να δανείσει τη φωνή του σε μελλοντικό video game που θα επικεντρώνεται στο θρυλικό The Evil Dead franchise.

Ο Bruce Campbell προέβη μάλιστα σε σχετική δήλωση για την επιλογή του αυτή η οποία φιλοξενείται στον ιστότοπο του Bloody Degusting. Να τι είπε συγκεκριμένα:

Έχω προηγούμενες υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώσω. Ετοιμάζεται ένα video game. Ένα ολόκληρο τρισδιάστατο είδος παιχνιδιού. Θα παίξω τον Ash σ’ αυτό επειδή δεν θα ήθελα κάποιου άλλου τη φωνή να το παραφουσκώσει.

Bruce Campbell

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής λεπτομέρειες για το επερχόμενο παιχνίδι πέρα απ’ το ότι θα είναι ένα ακόμα Evil Dead παιχνίδι. Εμείς να θυμίζουμε ότι ο Bruce Campbell έχει δανείσει ξανά τη φωνή του σε παλιότερα Evil Dead παιχνίδια όπως τα Evil Dead: Hail to the King, Evil Dead: A Fistful of Boomstick και Evil Dead: Regeneration.

Για να δούμε τι μας περιμένει λοιπόν. Οι gamers και οι λάτρεις του The Evil Dead έχουν τελικά κάτι να περιμένουν…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles