Bruce Campbell εναντίον φονικών εξωγήινων στο Black Friday

Η Black Friday είναι σίγουρα από τις σημαντικότερες ημέρες κατανάλωσης στον δυτικό κόσμο. Την ημέρα αυτή λοιπόν παίρνει ως υλικό κατασκευής μια νέα κωμωδία τρόμου που φέρει ακριβώς τον τίτλο της εορταστικής ημέρας: «Black Friday».

Ο Bruce Campbell και η παρέα του εργάζονται τη νύχτα μετά την γιορτή Thanksgiving (μία ημέρα πριν την Black Friday) για να προετοιμάσουν το κατάστημά τους για την αυριανή δύσκολη μέρα. Όμως η απροσδόκητη πτώση ενός μετεωρίτη φέρνει μαζί της ένα παράσιτο που μετατρέπει τους υποψήφιους αγοραστές σε αιμοδιψή πλάσματα. Ο Campbell και οι συνεργάτες του καλούνται να δώσουν μια άνιση μάχη για επιβίωση απέναντι στα τρομερά αποτελέσματα του παρασίτου.

Η σκηνοθεσία είναι του Casey Tebo και το σενάριο του Andy Greskoviak. Πρωταγωνιστούν οι Bruce Campbell, Devon Sawa, Ivana Baquero, Ryan Lee και Michael Jai White. Το «Black Friday» θα κυκλοφορήσει σε VOD στις 23 Νοέμβρη 2021.

Παρακάτω μπορείτε να τσεκάρετε το ξεκαρδιστικό trailer που θα σας βάλει για τα καλά στο αιματηρό και χαβαλεδιάρικο κλίμα της ταινίας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ