Last Night In Soho: Σύντομα στα ελληνικά cinema

Άλλη μια ενδιαφέρουσα ταινία τρόμου/μυστηρίου θα κάνει σύντομα την εμφάνισή της στις αίθουσες των ελληνικών κινηματογράφων. Πρόκειται για το «Last Night in Soho»(ελληνικός τίτλος: Συνέβη στο Σόχο) το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 4 Νοεμβρίου 2021.

Ο σκηνοθέτης του κλασικού «Shaun of the Dead» (2002), Edgar Right έχει αναλάβει το σενάριο και την σκηνοθεσία του φιλμ. Ας δούμε με τι έχει να κάνει.

Περίληψη:

Στις 4 Νοεμβρίου θα δούμε στους κινηματογράφους το νέο ψυχολογικό, δραματικό θρίλερ του Έντγκαρ Ράιτ (Baby Driver), γύρω από την ιστορία μιας νεαρής κοπέλας που έχει πάθος με το σχέδιο μόδας και που αποκτά μυστηριωδώς την ικανότητα να ταξιδέψει στο χρόνο και να βρεθεί στην καρδιά της δεκαετίας του 1960 στο Λονδίνο. Εκεί, συναντά το απρόσμενο είδωλο με το οποίο θα πάθει εμμονή, μια εκθαμβωτικά γοητευτική pop τραγουδίστρια που κάνει τα πρώτα της βήματα στα καταγώγια του περιβόητου «swinging London». Όμως, το υποσχόμενο Λονδίνο της δεκαετίας του ‘60 θα αποδειχθεί ότι δεν είναι ο παράδεισος που φαίνεται με την πρώτη ματιά και ο ψυχικός της κόσμος θα αρχίσει να καταρρέει με συνταρακτικές συνέπειες…

Η διάρκεια της ταινίας είναι 117 λεπτά και η διανομή στην Ελλάδα γίνεται από την Tulip.

Συνέβη στο Σόχο

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ