Η Elisabeth Moss σε νέα σειρά θρίλερ με δολοφόνο

Πολύ δραστήρια δείχνει τον τελευταίο καιρό η σπουδαία και αγαπημένη στο horror κοινό ηθοποιός Elisabeth Moss. Μετά την εξαιρετική της ερμηνεία στο πολύ καλό φιλμ τρόμου «The Invisible Man» (2020) η Moss θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά της Universal Content Productions η οποία βασίζεται σε αληθινή ιστορία φόνου με δράστη την Candy Montgomery.

Αλλά ας δούμε πώς περιγράφεται η σειρά στο The Hollywood Reporter όπου και δημοσιεύτηκε αρχικά η είδηση:

«Η σειρά θα μας μεταφέρει στο Texas του 1980. Η Candy (Elisabeth Moss) τα είχε όλα — έναν αγαπημένο σύζυγο με καλή δουλειά, μια κόρη κι έναν γιο και ένα ωραίο σπίτι στα προάστια. Παρόλα αυτά η Candy δολοφόνησε την φίλη της από την Εκκλησία με ένα τσεκούρι την Παρασκευή και 13!»

Η Moss δήλωσε ενθουσιασμένη που επιτέλους θα υποδυθεί έναν «κακό» στον κινηματογράφο. Θεωρεί ότι η συνεργασία της αυτή με τον Robin Weith από το Mad Men θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Ο Nick Antosca (Channel Zero) θα αναλάβει καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τον Robin Veith, την Lindsey McManus και την ίδια την Elisabeth Moss. Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου έχει γράψει ο Robin Veith. Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles