Τι συμβαίνει με τα projects του Wolf Creek;

Σχεδόν 3 χρόνια έχουν περάσει από τον δεύτερο κύκλο της μίνι τηλεοπτικής σειράς Wolf Creek του αυστραλέζικου δικτύου Stan και άλλα δύο χρόνια από τότε που ο δημιουργός των σχετικών projects Greg McLean είχε προβεί σε δηλώσεις για το επόμενο, 3ο φιλμ του Wolf Creek franchise.

Από τότε παρατηρήθηκε μια στασιμότητα που εύλογα δημιούργησε ανησυχίες στους φίλους του Wolf Creek. Πρόσφατα όμως ο αδιαμφησβήτητος πρωταγωνιστής John Jarratt που ενσαρκώνει τον εμβληματικό χαρακτήρα του μανιακού Mick Taylor, έκανε καθησυχαστικές δηλώσεις στο λογαριασμό του στο Facebook σχετικά και με τα δύο εγχειρήματα. Ανέφερε συγκεκριμένα:

Έχω λάβει τεράστιο αριθμό μηνυμάτων σχετικά με την τρίτη σεζόν του Wolf Creek και το 3o φιλμ. Ο Greg McLean κι εγώ εργαζόμαστε πάνω στα δύο projects αλλά δυστυχώς ο κορονοϊός έχει παγώσει τα πράγματα. Υπόσχομαι να σας κρατάω ενήμερους καθώς προσπαθούμε για το καλύτερο στις δύσκολες αυτές στιγμές.

John Jarratt

Και η τηλεοπτική σειρά και το sequel των ταινιών είναι απολύτως ενεργά λοιπόν σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του John Jarratt. Η πανδημία δυστυχώς καθυστερεί τις εξελίξεις αλλά φυσιολογικά κάποια στιγμή οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν και οι φίλοι του Wolf Creek θα ξαναδούν σε δράση τον αδυσώπητο Mick Taylor! Oh, yeah…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles