Νέα monster movie με καρχαρία από την Κίνα

Μετά τα γιγάντια χταπόδια και τις γιγάντιες αράχνες σειρά παίρνουν οι καρχαρίες! «Death Shark» ή «Killer Shark» είναι το τετριμμένο όνομα άλλης μιας ταινίας τρόμου με γιγάντιο πλάσμα που έρχεται μέσα σε σχετικά κοντινό διάστημα από την Κίνα!

Η υπόθεση έχει να κάνει με 6 παγιδευμένα άτομα στη θάλασσα που τρομοκρατούνται από μεταλλαγμένους -λόγω μόλυνσης- καρχαρίες. Το φιλμ κυκλοφορεί μέσα στο σαββατοκύριακο που διανύουμε σε streaming στην κινέζικη πλατφόρμα iQiyi και λογικά θα διαδοθεί και στο διεθνές δίκτυο εν καιρώ.

Από το ψαρωτικό trailer μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη εικόνα για το «Death Shark» όπου γίνεται φανερή η έντονη χρήση υπολογιστών για τις επιθέσεις των καρχαριών. Φαίνεται κιτς και διασκεδαστικό ταυτόχρονα!

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Shi Qiang. Πρωταγωνιστούν οι Qiu Pincheng, Liang Jingjing, Shu Guilin, Wu Fangyuan και Chen Yajing. Καλή διασκέδαση σε όσους καταφέρουν να το δουν!

chinese monster shark

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ