Me, My sis & Mairy: Ένα ελληνικό διαδραστικό short horror

Ελληνικές ταινίες τρόμου μικρού μήκους έχουμε δει πολλές. Ταινίες όμως που να διαθέτουν διαδραστικότητα δεν βλέπουμε συχνά και αυτό είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της νέας short horror ταινίας των VTProductions.

Μετά το ανατριχιαστικό «It Follows» του 2018, η νεανική ομάδα των VTProductions μάς φιλοδωρεί με ένα νέο δημιούργημα υπερφυσικού τρόμου με τίτλο «Me, My Sis & Mairy» όπου ο θεατής κρατά την τύχη των πρωταγωνιστών στα χέρια του. Ένα κλικ με το mouse σας είναι αρκετό για να αλλάξει δραματικά τη ροή της ιστορίας.

Ας δούμε όμως την υπόθεση:

Η Δήμητρα και η Μαρία. Μια παιδική φιλία που δεν είναι ικανή να την καταστρέψει ούτε ο θάνατος. Τι θα γίνει όμως όταν έρθει στην ζωή η αδερφή της Δήμητρας, η Νάνσυ ? Πόσο θα εξαγριωθεί η Μαρία και με τι θα έρθει αντιμέτωπη η Νάνσυ όταν την γνωρίσει ? Ποιος θα βγει ζωντανός από αυτή την ιστορία ? Η επιλογή είναι στο χέρι σου….

Βλέποντας το φιλμ και τις εκδοχές του μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Παρά τον απλό εξοπλισμό των συντελεστών, το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό για τα συγκεκριμένα standards. Μου άρεσε τόσο η κεντρική ιδέα της ταινίας όσο και η διεκπεραίωσή της και στις δύο πιθανές εξελίξεις που μπορεί να πάρει. «Αυτό που δεν βλέπεις μπορεί να σε σκοτώσει» μας λέει μια από τις ατάκες της ταινίας δίνοντας ένα σαφές στίγμα για την απρόβλεπτη μορφή του τρόμου που κρύβεται εδώ.

Μου άρεσαν κάποια εφέ «μεταμόρφωσης» (οπτικά και ηχητικά). Η ατμοσφαιρική μουσική στην αρχή και στο τέλος δένει με το δραματικό αλλά και απειλητικό concept. Οι ηθοποιοί είναι επίσης συμπαθέστατα άτομα και φαίνεται να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Μπράβο στην παρέα των VTProductions. Ευχόμαστε ακόμα καλύτερες στιγμές στο μέλλον.

Μπορείτε να δείτε το φιλμ εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ