Ο Glenn Danzig παρουσιάζει το νέο του Vampire Western

Πέρυσι τον Απρίλιο σας είχαμε ενημερώσει για το γουέστερν με βρικόλακες που επρόκειτο να δημιουργήσει ο σπουδαίος αστέρας της ροκ Glenn Danzig. Παρά τις όποιες καθυστερήσεις το φιλμ του καταξιωμένου performer που έλαβε τον μακροσκελή τίτλο «Death Rider in the House of Vampires» οδεύει προς την τελική ευθεία της κυκλοφορίας του αν και δεν έχει δοθεί ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Όλα δείχνουν πάντως ότι θα το δούμε μέσα στο 2021. Πρόσφατα δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του bloody-disgusting μία ακόμα φωτογραφία από τη ροή της ταινίας την οποία σχολίασε ο ίδιος ο Danzig δίνοντάς μας τις πρώτες πληροφορίες για τον χαρακτήρα «Count Holiday» που θα πρωταγωνιστήσει στο φιλμ. Πρόκειται για τον Julian Sands (Arachnophobia, Warlock) ο οποίος σύμφωνα με τον Danzig «είναι αυτός που διοικεί το Ιερό των Βαμπίρ. Εδώ βρίσκεται στο δωμάτιό του».

Μαζί με τον Sands θα πρωταγωνιστήσει ο Dewon Sawa (Idle Hands, Final Destination) στο ρόλο του «Death Rider» του τίτλου. Θα συμμετάσχουν επιπλέον στο cast οι Kim Director, Ashley Wisdom, Victor DiMattia, Danny Trejo και φυσικά ο ίδιος ο Glenn Danzig. Το σίγουρο είναι ότι θα ξαναδούμε τις έντονες πολύχρωμες παλέτες στη φωτογραφία του φιλμ όπως και στο ντεμπούτο του Danzig, «Verotika» του 2019.

death rider banner

Θυμηθείτε την παλιότερη είδησή μας για το έργο αυτό του Danzig εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ