Το Wishmaster γίνεται βιβλίο

Άραγε πόσοι θυμούνται εκείνο το cult φιλμ τρόμου των 90s του Robert Kurtzman που άκουγε στο όνομα «Wishmaster»; Οι παλιότεροι και οι λάτρεις του cult σίγουρα θα το θυμούνται. Αφορούσε ένα διαβολικό τζίνι που μέσω πονηρών τεχνασμάτων προσπαθούσε να κυριεύσει την ψυχή της γυναίκας που το βρήκε για να ανοίξει μια πύλη για τους ομοειδείς του και να κατακτήσουν την ανθρωπότητα.

Ο μεγάλος Wes Craven είχε συμμετάσχει κι αυτός στο φιλμ έχοντας καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού. Το «Wishmaster» έγινε τελικά franchise και άλλα 3 sequels κυκλοφόρησαν χωρίς όμως να ξεπεράσουν ποιοτικά το αρχικό φιλμ. Ένα φιλμ που μπορεί να μην έφτασε ποτέ στα επίπεδα φημισμένων ταινιών τρόμου με ξεχωριστούς «κακούς» (π.χ. Freddy Krueger, Jason Voorhees) αλλά δεν άφησε αδιάφορο τον κόσμο του cult horror.

Πρόσφατα λοιπόν έγινε γνωστό ότι το «Wishmaster» θα αποκτήσει συγγραφική υπόσταση. Πρόκειται να γίνει νουβέλα τρόμου από την Encyclopocalypse Publications σε συνεργασία με τον σεναριογράφο της πρώτης ταινίας Wishmaster, Peter Atkins. Συγγραφέας του βιβλίου θα είναι ο Christian Francis (The Sacrifice of Anton Stacey).

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου 2021. Ας ελπίσουμε να το δούμε κάποια στιγμή και από τα μέρη μας σε ελληνική μετάφραση.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ