Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος Christopher Lee

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση κυκλοφόρησε πριν από λίγο που θα βυθίσει σε πένθος ολόκληρο τον κινηματογραφικό κόσμο. Ο Sir Christopher Frank Carandini Lee, ή αλλιώς Christopher Lee όπως τον γνωρίσαμε οι περισσότεροι, άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή που μας πέρασε, στις 7 Ιουνίου σε ηλικία 93 ετών.

Ο Βρετανός ηθοποιός νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο του Λονδίνου λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Η καριέρα του στον κινηματογράφο ήταν εξαιρετικά πλούσια με τον πιο χαρακτηριστικό ρόλο του να είναι αυτός του Κόμη Δράκουλα σε μια σειρά ταινιών τρόμου της βρετανικής Hammer Films από τη δεκαετία του ’50 μέχρι και του ’70.

Άλλοι σημαντικοί ρόλοι του ήταν στην τριλογία «The Lord of the Rings», στο The «Man with the Golden Gun» από τη σειρά των ταινιών James Bond καθώς και στις ταινίες «Star Wars» από το 2002 και μετά.

Τα τελευταία χρόνια είχε ασχοληθεί και με τη μουσική κυκλοφορώντας δίσκους, EPs, singles αλλά και συμμετέχοντας σε μουσικά albums άλλων καλλιτεχνών.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους.

Καλό ταξίδι μεγάλε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ