Demi Moore και Margaret Qualley σε νέα ταινία τρόμου

Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η είδηση. Σύμφωνα με πληροφορίες από το deadline.com η διάσημη ηθοποιός Demi Moore και η ανερχόμενη Margaret Qualley (Once Upon a Time in Hollywood) θα πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα ταινία τρόμου body horror κατεύθυνσης υπό την «αιγίδα» της Universal Pictures.

Ο τίτλος της ταινίας είναι «The Substance» και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την υπόθεση παρά μόνο ότι πρόκειται για μια «εκρηκτική φεμινιστική όψη στο body horror ρεπερτόριο». Τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει η σκηνοθέτρια και σεναριογράφος του θρίλερ εκδίκησης «Revenge» (2017), Coralie Fargeat.

Η ίδια θα κάνει και την παραγωγή μαζί με τους Eric Fellner και Tim Bevan από την εταιρία παραγωγής Working Title. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Παρίσι τον Μάιο που μας έρχεται. Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο (ελπίζουμε σύντομα).

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ