Δράση και Τρόμος συναντιούνται στο The Horde

Από το σκηνοθέτη του θρίλερ «Jailbait» (2014), Jared Cohn έρχεται αυτό το action horror φιλμ που θυμίζει «Wrong Turn» και «The Hills Have Eyes» ως ένα σημείο…

Ονομάζεται «The Horde» και περιστρέφεται γύρω από μια παρέα φοιτητών που κατά την εκδρομή τους στην ύπαιθρο στο πλαίσιο μια φωτογράφισης πέφτουν θύματα μεταλλαγμένων και παραμορφωμένων μανιακών που διψούν για αίμα.

Ένας όμως από την παρέα που δεν αιχμαλωτίζεται από τους μανιακούς σχεδιάζει να εκδικηθεί και να σώσει την κοπέλα του από τα νύχια των μεταλλαγμένων. Οι ικανότητές του στο να ρίχνει ξύλο ως πρώην μέλος του πολεμικού ναυτικού είναι ευνοϊκός παράγοντας στην προσπάθειά του…

Πρωταγωνιστούν οι Paul Logan (Mega Piranha), Costas Mandylor (Saw IV), Bill Moseley (The Devil’s Rejects), Vernon Wells (The Road Warrior) και Matthew Willig (Concussion). Το σενάριο είναι του ηθοποιού Paul Logan.

Το επίσημο trailer είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Το «The Horde» θα κυκλοφορήσει στη χώρα του τις ΗΠΑ στις 6 Μαΐου σε Video On Demand αρχικά.

the horde

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles