Ομορφιά και Τρόμος στο trailer του The Neon Demon

neon demonΑπό τον σκηνοθέτη των «Drive» (2011) και «Only God Forgives» (2013) έρχεται αυτό το ενδιαφέρον φιλμ τρόμου με το έντονο σουρεαλιστικό στιλ που θυμίζει κάπως το προπέρσινο «Starry Eyes». Το «The Neon Demon» του Δανού σκηνοθέτη Nicolas Winding Refn ακολουθεί τη Jesse, μια νεαρή γυναίκα-μοντέλο της οποίας τα νιάτα και η ζωτικότητα γίνονται αντικείμενο φθόνου από μια ομάδα γυναικών παθιασμένων με την ομορφιά οι οποίες προσπαθούν να καταστρέψουν τη Jesse.

Στο cast συναντάμε δυνατά ονόματα ηθοποιών όπως οι Elle Fanning (Maleficent), Keanu Reeves (Matrix), Christina Hendricks (Drive), Desmond Harrington (Dexter) και Jena Malone (Into The Wild). Σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφει ο Refn.

Το φιλμ κυκλοφορεί στις ΗΠΑ τον προσεχή Ιούνιο. Αν ανακοινωθεί και ημερομηνία για τη χώρα μας εννοείται θα ενημερώσουμε άμεσα. Προς το παρόν τσεκάρετε το επίσημο trailer του «The Neon Demon» και αφεθείτε στην σουρεαλιστική του γοητεία αλλά και στον έξυπνα αναδυόμενο τρόμο του.

Πηγές:

imdb.com

facebook.com

Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Army of the Dead Review

The Strain – Season 3 Review

Santa Clarita Diet – Season 2 Review

Δημοφιλή

The Hitcher

Cube (Ο κύβος) Review