6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος & Τρόμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Ο μη κερδοσκοπικός, πολιτιστικός και επιμορφωτικός σύλλογος «The Basement», διοργανώνει στον Δήμο Καλλιθέας, το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου (Anatomy Crime and Horror International Film Festival), που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας, «Καλυψώ» (Γρ. Λαμπράκη 9 και Καλυψούς).

Οι προβολές ξεκινούν καθημερινά στις 7 μ.μ. και διαρκούν έως τις 11.00 μ.μ. με διαφορετικές ταινίες. Θα προβληθούν 37 ταινίες -μικρού και μεγάλου μήκους- από 19 χώρες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες αστυνομικές, θρίλερ, τρόμου, μυστηρίου επιστημονικής φαντασίας και κινουμένων σχεδίων. Οι περισσότερες από τις ξένες ταινίες προβάλλονται σε πανελλαδική πρεμιέρα ενώ μερικές πραγματοποιούν παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές πρεμιέρες. Στην πλειονότητά τους έχουν αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνή διαγωνιστικά φεστιβάλ και συμμετοχές σε Sitges, Goya κλπ.

Ενημέρωση για τις ταινίες με το πρόγραμμα, περιλήψεις, φωτογραφίες και βίντεο, στην ιστοσελίδα και στη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook:

http://anatomyfest.weebly.com/

https://www.facebook.com/anatomyfest

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου Poster
6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου Πρόγραμμα 1
6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου Πρόγραμμα 2

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ