Prey for the Devil (Το Φως του Διαβόλου): 27 Οκτωβρίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Από τον σκηνοθέτη των «13 Sins» (2014) και «The Last Exorcism» (2010) έρχεται αυτό το μεταφυσικό θρίλερ με εξορκισμό. Πρόκειται για το «Prey for the Devil» (ελληνικός τίτλος: Το Φως του Διαβόλου) του Daniel Samm που θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Tanweer την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022.

Περίληψη:

«Σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης της παγκόσμιας αύξησηςτων δαιμονισμών, η Καθολική Εκκλησία ανοίγει ξανά σχολεία εξορκισμού για να εκπαιδεύσει ιερείς στις τελετές Εξορκισμού. Σε αυτό το πνευματικό πεδίο μάχης, θα γεννηθεί μία απίθανη πολεμίστρια: μια νεαρή καλόγρια, η αδελφή Αν (Ζακλίν Μπάιερς). Αν και οι καλόγριες απαγορεύεται να κάνουν εξορκισμούς, ένας καθηγητής (Κόλιν Σάλμον) αναγνωρίζει το χάρισμα της αδελφής Αν και συμφωνεί να την εκπαιδεύσει. Έχοντας μπει στην πρώτη γραμμήτης μάχηςμε τον συμφοιτητή Πατέρα Δάντη (Κρίστιαν Ναβάρο), η αδελφή Αν θα προσπαθήσει να σώσειτην ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού (για το οποίο η αδελφή Αν πιστεύει ότι έχει κυριευθείαπό τον ίδιο δαίμονα που βασάνιζε τη μητέρα της πριν από χρόνια) και σύντομα συνειδητοποιεί ότι ο Διάβολος την έχει εκεί που ο ίδιος θέλει να βρίσκεται… και να την κυριεύσει».

Το σενάριο είναι του Robert Zappia. Πρωταγωνιστούν οι Virginia Madsen, Jacqueline Byers, Nicholas Ralph, Colin Salmon, Ben Cross, Lisa Palfrey, Velizar Binev και Tom Forbes. Η διάρκεια της ταινίας είναι 93 λεπτά.

Το Φως του Διαβόλου poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ