Ο Eli Roth θέλει να επιστρέψει στα Cabin Fever και Hostel

Μετά την εισπρακτική επιτυχία του τελευταίου του slasher «Thanksgiving» ο Eli Roth δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις παλιές κλασικές ταινίες του που τον έκαναν διάσημο και άφησαν δια παντώς το στίγμα τους στη νεότερη horror σκηνή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CinePOP, ο καταξιωμένος κινηματογραφιστής επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον του να αναλάβει αποκλειστικά ο ίδιος την επανεκκίνηση με κάποιο τρόπο των δύο θρυλικών του ταινιών. Ας δούμε συγκεκριμένα τις σχετικές δηλώσεις του Eli Roth:

«Υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν με το Hostel. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στο Hostel κάποια στιγμή. Θα ήθελα πολύ επίσης να επιστρέψω και στο Cabin Fever. Θα σκηνοθετούσα και τα δύο. Δεν θα ήθελα να βρεθούν στα χέρια κάποιου άλλου».

Μένει λοιπόν να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον για τις δύο εμβληματικές ταινίες του Roth. Θα καταφέρει να φτιάξει κάτι αξιόλογο; Και για τι ακριβώς μιλάει…sequels, prequels, reboots; Δυστυχώς δεν προσδιόρισε την ακριβή ενασχόλησή του αν και απ’ όσα είπε μάλλον για remakes/reboots πάμε. Εμείς πάντως θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο προκύψει.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ