Ένα ακόμα βιβλίο του Stephen King γίνεται ταινία

Ευχάριστα νέα για τους fans του ανυπέρβλητου Stephen King. Σύμφωνα με το έγκυρο The Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης Francis Lawrence (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes) έχει προσληφθεί να σκηνοθετήσει μια νέα ταινία-μεταφορά μυθιστορήματος του Αμερικανού συγγραφέα.

Πρόκειται για το «The Long Walk» του 1979, ένα μυθιστόρημα που τοποθετείται χρονικά σε μια μελλοντική δυστοπική Αμερική με αυταρχική εξουσία. Εκεί 100 νέοι πρέπει να πάνε ένα μακρινό ταξίδι κάτω από αυστηρούς κανόνες μέχρι ένας από αυτούς να μείνει ζωντανός και να κερδίσει το βραβείο! Τα γεγονότα αφηγείται ένα δεκαεξάχρονο αγόρι.

Η μεγάλη εταιρία διανομής Lionsgate πήρε τα δικαιώματα για το «The Long Walk» ενώ ο JT Mollner (Strange Darling) έχει προσληφθεί για να γράψει το σενάριο. Ο Roy Lee (IT) θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας. Αυτά είναι γνωστά προς το παρόν. Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το ενδιαφέρον αυτό project.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ