Τον Σεπτέμβρη η 6η σεζόν του American Horror Story

Μετά από μια μάλλον αδύναμη 5η σεζόν η επιτυχημένη horror τηλεοπτική σειρά των Ryan Murphy και Brad Falchuk οδεύει σιγά σιγά προς την πραγμάτωση της 6ης σεζόν. Παρότι το κυρίως θέμα γύρω από το οποίο θα περιστρέφονται τα γεγονότα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ανακοινώθηκε πρόσφατα η ημερομηνία έναρξης της νέας σεζόν στο κανάλι FX. Το πρώτο επεισόδιο λοιπόν θα προβληθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Η μόνη πληροφορία που έχει διαρρεύσει όσον αφορά το σενάριο, είναι ότι θα εκτυλίσσεται σε δύο χρονικές περιόδους, μια παρελθοντική και μία σύγχρονη με τον περισσότερο χρόνο να δίνεται στο τώρα, κάτι που έχει ξανακάνει η σειρά πολλάκις.

Από το cast αναμένεται να επιστρέψουν οι γνωστοί σε όλους τους φίλους της σειράς Kathy Bates, Denis O’Hare, Angela Bassett, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Cheyenne Jackson, Wes Bentley, Lady Gaga, Leslie Jordan και Matt Bomer.

Αναμένουμε νεότερα σύντομα καθώς και οπτικό υλικό…

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει