Ο James Wan μιλάει για το The Conjuring 3

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα για 3η ταινία στο The Conjuring franchise –και είναι όντως πολύ νωρίς– όμως ο σκηνοθέτης των δύο επιτυχημένων The Conjuring αποφάσισε να μας spoiler-ιάσει λίγο παρουσιάζοντας μια πρώιμη ιδέα που έχει για το The Conjuring 3.

Ο καταξιωμένος πλέον James Wan μίλησε πρόσφατα στο IGN εκδηλώνοντας την πρόθεσή του να εξερευνήσει περαιτέρω τις υπερφυσικές περιπέτειες του ζεύγους Ed και Lorraine Warren. Ποια από τις ιστορίες τους όμως θα ήθελε να αφηγηθεί; Ας δούμε συγκεκριμένα τις σχετικές δηλώσεις του.

Έχουν πολλές ιστορίες (σ.σ. οι Warrens) και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε πολλές από αυτές, αν είμαστε αρκετά τυχεροί να τις αφηγηθούμε σε μελλοντικά κεφάλαια…[…]…Έχω κάτι συγκεκριμένο κατά νου αλλά δεν πρόκειται να το πω. Αλλά θα πω μόνο το εξής: Τα Conjuring 1 και 2 διαδραματίστηκαν στα 70s. Νομίζω ότι το Conjuring 3 πρέπει να τοποθετηθεί στα 80s

James Wan

Μάλιστα. Ο Wan λοιπόν κλείνει το μάτι στα 80s και αναδιφώντας στο αρχείο των ερευνητών Ed και Lorraine Warren, η περίοδος της δεκαετίας του ’80 έχει καταγράψει τρεις ιστορίες. Η μία είναι η γνωστή με το δαιμονισμό στο Connecticut για το οποίο όμως υπάρχει ήδη σχετική ταινία τρόμου το 2009 (The Haunting In Connecticut) χωρίς να σημαίνει ότι αποκλείεται να την δούμε σε εκδοχή του Wan και της παρέας του.

Οπότε οι άλλες δύο αφορούν α) την περίπτωση της δίκης του Arne Cheyenne Johnson ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη του σπιτιού του το 1981. Ο Johnson ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν κάτω από δαιμονική επιρροή τη στιγμή του φονικού. β) την περίπτωση της οικογένειας Smurl οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι για πολλά έτη το σπίτι τους ήταν κατοικία κακόβουλων πνευμάτων και δαιμόνων και οι Warrens ερεύνησαν την υπόθεση το 1986.

Ποια από τις ιστορίες των Warrens θα επιλέξει ο James Wan και το επιτελείο του να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη; Θα το μάθουμε στο μέλλον…ελπίζουμε όχι στο πολύ μακρινό.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ