Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες: Τον Σεπτέμβρη στα ελληνικά cinema

Μια ενδιαφέρουσα ταινία μυστηρίου πρόκειται να έρθει την 1η Σεπτεμβρίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Feelgood Entertainment. Πρόκειται για το «Where the Crawdads Sing» (Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες) της σκηνοθέτριας Olivia Newman (First Match). Το φιλμ βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα του 2018 της συγγραφέως Delia Owens.

Περίληψη:

Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο όμωνυμο best seller μυθιστόρημα, η ταινία Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες, αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωση στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για την «Πιτσιρίκα του Βάλτου» στοίχειωναν το Μπάρκλι Κοόυβ, απομονώνοντας την ευαίσθητη κι έξυπνη Κάια από την κοινότητά της. Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της, η Κάια ανοίγεται σε μια νέα ζωή, αλλά όταν ο ένας από τους δύο βρεθεί νεκρός, η κοινωνία την βαφτίζει ως κύρια ύποπτη. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονταν μέσα στο βάλτο.

Η Lucy Alibar έχει γράψει το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer Jr. και David Strathairn. Τσεκάρετε το επίσημο trailer του «Where the Crawdads Sing» και πείτε μας τη γνώμη σας.

where the crawdads sing poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ