Νέα κωμωδία με κανίβαλους έρχεται τον Οκτώβριο

Στα μέσα του Οκτώβρη του 2022 αναμένεται να κυκλοφορήσει το απολαυστικό φιλμ κωμικού τρόμου «Some Like it Rare» του Γάλλου σκηνοθέτη Fabrice Eboué. Το φιλμ έχει ήδη παιχτεί σε φεστιβάλ κινηματογράφου αλλά και στη γαλλική αγορά όπου έχει αποκομίσει πολλά θετικά σχόλια.

Η υπόθεση είναι εξωπραγματικά κωμική. Ένα ζευγάρι κρεοπωλών σκοτώνουν κατά λάθος έναν ακτιβιστή βίγκαν και για να καλύψουν το συμβάν πουλάνε το κρέας του στην αγορά. Η πώληση ανθρώπινου κρέατος είναι όμως τόσο πετυχημένη που το ζευγάρι σκέφτεται να το ξαναπράξει!

Η ταινία είναι παραγωγή της Brainstorm Media. Ο σκηνοθέτης έγραψε επίσης το σενάριο μαζί με τον Vincent Solignac. Πρωταγωνιστούν οι Fabrice Éboué, Marina Foïs, Jean-Francois Cayrey, Lisa Do Couto Texeira, Victor Meutelet, Stephane Soo Mongo, Virginie HocqκαιChristophe Hondelatte.

Τσεκάρετε ακόμη στην είδησή μας το επίσημο trailer του ελπιδοφόρου γαλλικού φιλμ τρόμου και γράψτε μας τα σχόλιά σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ