Nope (Ούτε Καν): Στις 25 Αυγούστου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Στις 25 Αυγούστου 2022 καταφτάνει επιτέλους στη χώρα μας από την Tulip η νέα, πολυαναμενόμενη ταινία μεταφυσικού τρόμου του ευρέως αναγνωρισμένου κινηματογραφιστή Jordan Peele (Get Out, Us). Φέρει τον απλό και λιτό τίτλο «Nope» (ελληνικός τίτλος: Ούτε Καν) που όμως υπόσχεται πολλά στο διψασμένο κοινό.

Περίληψη:

Η ταινία φέρνει κοντά τον βραβευμένο με Όσκαρ Ντάνιελ Καλούγια (Get Out, Judas and the Black Messiah), με την Κέκε Πάλμερ (Hustlers, Alice) και τον υποψήφιο για Oscar Στίβεν Γέουν (Minari, Okja), που είναι οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου φαραγγιού της ενδοχώρας στην Καλιφόρνια, οι οποίοι θα γίνουν μάρτυρες μιας ανείπωτης αποκάλυψης.

Ο Peele έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία και το σενάριο. Η διάρκεια της ταινίας είναι 2 ώρες και 10 λεπτά. Τσεκάρετε το ψαρωτικό trailer και γράψτε μας τη γνώμη σας.

Ούτε Καν

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ