Έρχεται το sequel του The Reef

Το μακρινό (πλέον) 2010 μάς είχε χαρίσει μια από τις πιο συναρπαστικές και ρεαλιστικές ταινίες τρόμου με καρχαρίες. Φυσικά αναφερόμαστε στο «The Reef» του Andrew Traucki από την Αυστραλία. Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το sequel της αρχικής ταινίας μέσω του δικτύου Shudder αλλά και σε μορφή VOD.

Φέρει τον τίτλο «The Reef: Stalked». Στη σκηνοθεσία και στο σενάριο θα βρεθεί και πάλι ο Andrew Traucki. Πρωταγωνιστούν οι Teressa Liane (The Vampire Diaries), Ann Truong (Cowboy Bebop), Saskia Archer (Boshack), Kate Lister (Clickbait) και Tim Ross (Wonderland).

Η υπόθεση ακολουθεί μια κοπέλα, τη Nik, που προσπαθεί να απολαύσει τις διακοπές της με θαλάσσια σπορ, καγιάκ και ευχάριστη παρέα για να ξεχάσει τον φρικτό θάνατο της αδερφής της. Λίγες ώρες μετά το ξεκίνημα των δραστηριοτήτων τους δέχονται την επίθεση ενός μεγάλου λευκού καρχαρία. Η Nik πρέπει να ξεπεράσει την ψυχολογική της κατάπτωση και να συνεργαστεί με την υπόλοιπη παρέα για την αντιμετώπιση του καρχαρία.

Ας ελπίσουμε το sequel να είναι τουλάχιστον εξίσου καλό με το αρχικό φιλμ. Για να δούμε λοιπόν…

reef poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ