Η Emilia Clarke σε νέο μεταφυσικό θρίλερ

Ευχάριστα είναι τα νέα για το επερχόμενο φιλμ μεταφυσικού τρόμου «Voice From The Stone» στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η Emilia Clarke, την οποία πολλοί θεατές γνώρισαν μέσω της επικής fantasy σειράς του HBO «Game of Thrones». Η ταινία κατάφερε να βρει χρηματοδότηση από την 13 Films και οι διαδικασίες παραγωγής προχωράνε κανονικά πλέον.

Το «Voice From The Stone» αφηγείται την ιστορία μιας νοσοκόμας (Emilia Clarke) που προσπαθεί να βοηθήσει ένα αγόρι να ξεπεράσει το σοκ του θανάτου της μητέρας του έναν χρόνο πριν. Το αγόρι διαμένει σ’ ένα απομονωμένο σπίτι μαζί με τον πατέρα του και αρνείται να βγάλει λαλιά ενώ παράλληλα φαίνεται ότι είναι κυριευμένο από μια διαβολική δύναμη. Μια δύναμη που η νοσοκόμα καλείται να αντιμετωπίσει αν θέλει να σώσει το αγόρι…

Εκτός από την Clarke στο φιλμ πρωταγωνιστεί και ο Marton Csokas (The Equalizer, The Bourne Supremacy). Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον Eric D. Howell (Ana’s Playground). Η ταινία βασίζεται στη νουβέλα «La Voce Della Pietra» του Silvio Raffo με τον Andrew Shaw να έχει αναλάβει τη μεταφορά του βιβλίου στο σενάριο του «Voice From The Stone».

Οι Dean Zanuck (Road to Perdition) και Stefano Gallini-Durante (White Shadow) είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή του φιλμ.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ