Αγγλόφωνο remake για το Train To Busan

Ένα από τα καλύτερα φιλμ τρόμου της χρονιάς, το κορεάτικο Train To Busan θα «υποστεί» αυτό που αρκετοί θα περίμεναν, τουτέστιν remake για λογαριασμό του αγγλόφωνου/αμερικάνικου κινηματογράφου. Τα δικαιώματα του επιτυχημένου φιλμ του Yeon Sang-ho με 99 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως και με πάνω από 11 εκατομμύρια θεατές στους κορεάτικους κινηματογράφους απέκτησε πρόσφατα μετά από διαγωνισμό η γαλλική εταιρία παραγωγής Gaumont.

Ο διευθύνων σύμβουλος της New Entertainment World που προώθησε το Train To Busan στη Νότια Κορέα, Kim Woo-taek, δήλωσε τα παρακάτω σχετικά με το project:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα συνεργαστούμε με την Gaumont, μία από τις σπουδαιότερες εταιρίες παραγωγής ταινιών με πλούσια εμπειρία πάνω σε διεθνή projects. Ελπίζουμε ότι με αυτή η ευκαιρία τα κορεάτικα φιλμ θα κερδίσουν μεγαλύτερη προσοχή και το κοινό ανά τον κόσμο θα γίνει πιο οικείο με αυτά».

Κατά τη γνώμη μου το remake αυτό είναι αχρείαστο καθώς το γνήσιο φιλμ τα κατάφερε μια χαρά. Αλλά όπου μυρίζει σίγουρο χρήμα αυτά θα έχουμε…

Εγγραφείτε
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis Karagiannis
Giannis Karagiannis
6 years ago

εδώ στην Ελλάδα πότε θα το δούμε;

Latest articles

Related articles