Νεότερα για το sequel του video game «It Came from the Desert»

Θυμάστε που είχαμε γράψει ένα άρθρο για εκείνο το cult παιχνίδι της Amiga του1989 με τα γιγάντια μυρμήγκια που θα γινόταν πλήρης ταινία; Ε λοιπόν έχουμε νεότερες εξελίξεις για το «It Came from the Desert» όπως είναι ο τίτλος του ιστορικού παιχνιδιού και της ταινίας.

Κατ’ αρχήν η κυκλοφορία της ταινίας μετατέθηκε για το 2017 (άγνωστο πότε ακριβώς) αντί για το 2016 που είχε οριστεί αρχικά. Σχετικά με το σενάριο, εν πολλοίς θα συνεχίζει την ιστορία του video game τοποθετώντας τη δράση στη σημερινή εποχή, 60 χρόνια μετά τα γεγονότα του παιχνιδιού.

Επίσης έχει επιβεβαιωθεί το cast. Απαρτίζεται από τους Mark Arnold, Vanessa Grasse, Harry Lister Smith, Alex Mills, James Alper, Callum McGowan, Claudia Trujillo, Andrew Horton, Ross Ellis και Michael Majalahti. Επιπλέον δόθηκαν πρόσφατα στην κυκλοφορία μερικές φωτογραφίες από σκηνές της ταινίας και μπορείτε να δείτε ορισμένες από αυτές στο παρόν άρθρο.

came desert 4
came desert 1
came desert 3
came desert 2
came desert poster

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τα πρώτα βίντεο για το «It Came From Desert»

στο παλιότερο άρθρο μας κλικάροντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

came-desert-amiga-movie

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ