Έρχεται κι άλλο remake για το Poltergeist

Πολύ λίγα χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία εκείνου του ανεκδιήγητου remake του κλασικού φιλμ Poltergeist (1982). Φρέσκες πληροφορίες λένε ότι τα αδέρφια Joe και Anthony Russo πήραν το πράσινο φως από την MGM για να καταπιαστούν με το δεύτερο remake της ιστορικής ταινίας τρόμου των Steven Spielberg and Tobe Hooper.

Οι δύο κινηματογραφιστές θα αναλάβουν την παραγωγή και τη χρηματοδότηση του νέου remake μαζί με άλλα πρόσωπα που δεν είναι προς το παρόν γνωστά.

Θυμίζουμε ότι οι αδερφοί Russo έχουν σκηνοθετήσει μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της Marvel όπως «Captain America: The Winter Soldier», «Captain America: Civil War» και «Avengers: Infinity War».

Η απορία πάντως παραμένει…Ένα τόσο κλασικό φιλμ τρόμου που άντεξε στο χρόνο, χρειάζεται πραγματικά ένα ακόμα remake; Η αρνητική υποδοχή του κόσμου για το remake του 2015 υποδεικνύει πως δεν χρειάζεται. Εμείς πάντως θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο προκύψει.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ