Έρχεται remake του Unhinged από το 2023

Να μια είδηση που θα ενδιαφέρει τους φίλους των παλιών cult ταινιών τρόμου που συμπεριελήφθησαν κάποτε στην περιβόητη λίστα των video nasty. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ιστότοπου Bloody Disgusting το θρυλικό φιλμ τρόμου «Unhinged» του 1982 βρίσκεται καθοδόν για remake που θα δει το φως της κυκλοφορίας μέσα στο νέο έτος.

Υπεύθυνες για την δημιουργία του remake είναι οι εταιρίες Proportion Productions και ChampDog Films με τον Scott Jeffrey (Winnie the Pooh: Blood and Honey) σε ρόλο παραγωγού. Οι Rebecca J. Matthews και Louisa Warren θα συνεισφέρουν κι αυτές στην παραγωγή.

Στο νέο φιλμ θα πρωταγωνιστούν οι Ella Starbuck (Crocodile Vengeance), Betsy-Blue English (Sky Kraken), Sian Altman (Curse of Humpty Dumpty), Toby Wynn-Davies (Area 51 Incident) και Chloe Karr. Δεν είναι γνωστό μέχρι τώρα το όνομα του σκηνοθέτη.

Ο Scott Jeffrey δήλωσε στο Bloody Disgusting ότι το remake θα είναι «πολύ κοντά» στην πρωτότυπη ταινία του 1982 αλλά θα λαμβάνει χώρα στο σύγχρονο περιβάλλον. Επίσης ανέφερε ότι το φιλμ θα είναι εξαιρετικά αγωνιώδες και σκοτεινό, με σοκαριστική ανατροπή.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση του αρχικού φιλμ περιστρεφόταν γύρω από τρεις νεαρές κοπέλες που πηγαίνοντας σε μια συναυλία τράκαραν με το αμάξι τους και βρήκαν καταφύγιο σε ένα απομονωμένο σπίτι όπου ζει μια οικογένεια με διαβολικά μυστικά. Οι κοπέλες βρίσκονται αντιμέτωπες με μια θανάσιμη απειλή!

Αναμένουμε νεότερα για το ενδιαφέρον αυτό project. Το «Unhinged» ήταν μια συναρπαστική ταινία τρόμου που δυστυχώς έμεινε στο περιθώριο όλα αυτά τα χρόνια και γι’ αυτό θεωρούμε ότι ένα remake ενδεχομένως θα στρέψει το ενδιαφέρον του κοινού και στο original φιλμ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ