Οι Mike Flanagan και Trevor Macy θα συνεργαστούν με την Amazon Studios

Μετά την αποκλειστική συνεργασία τους με το Netflix τα τελευταία χρόνια και με υψηλού επιπέδου σειρές όπως «The Haunting of Hill House», «The Haunting of Bly Manor», «Midnight Mass» και «The Midnight Club», οι Mike Flanagan και Trevor Macy της Intrepid Pictures βρήκαν νέο χώρο φιλοξενίας στην Amazon Studios.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Deadline.com, οι δύο πετυχημένοι κινηματογραφιστές υπέγραψαν με την Amazon για μια νέα πολυετή τηλεοπτική σειρά άγνωστης μέχρι στιγμής κατεύθυνσης. Μέσω της εταιρίας τους Intrepid Pictures οι Flanagan και Macy θα δημιουργήσουν διάφορα projects που θα προβληθούν στο Prime Video της Amazon σε πάνω από 240 χώρες.

Βέβαια μέχρι την πρώτη προβολή των έργων τους στο Prime Video, οι δύο συνεργάτες θα μας προσφέρουν τη mini σειρά τρόμου «The Fall of the House of Usher» η οποία βασίζεται στην ομότιτλη ιστορία του Edgar Allan Poe και θα προβληθεί στο Netflix από το 2023.

Να ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία στους δύο κινηματογραφιστές στη νέα τους συνεργασία. Μακάρι να δούμε τηλεοπτικές παραγωγές αντάξιες αυτών που έφτιαξαν για το Netflix. Για οτιδήποτε νεότερο θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ