Έρχεται το The Woods από τον σκηνοθέτη του «Είσαι ο Επόμενος»

Ο Adam Wingard επιδεικνύει εξαιρετικά αυξημένη εργατικότητα τα τελευταία χρόνια στο πεδίο του τρόμου και των θρίλερ. Με αιχμές του δόρατος διάσημες ταινίες όπως «Youre Next», «The Guest» και «V/H/S», ο αμερικανός κινηματογραφιστής καθιστά σαφές ότι θα παραμείνει στο horror στερέωμα για πολύ καιρό ακόμα έχοντας μερικά ακόμα projects στη φαρέτρα του που θα δουν το φως της κυκλοφορίας στο κοντινό μέλλον.

Ένα απ’ αυτά είναι το φιλμ τρόμου «The Woods» τα γυρίσματα του οποίου τελείωσαν πρόσφατα και μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer. Τσεκάρετέ το λίγο πιο κάτω αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη εικόνα από την ταινία. Το φιλμ περιστρέφεται γύρω από μια παρέα φοιτητών που πάνε διακοπές σ’ ένα δάσος για να ανακαλύψουν ότι δεν είναι μόνοι και ότι κάτι τρομακτικό τους περιμένει εκεί.

Το σενάριο του «The Woods» έχει επιμεληθεί ο μόνιμος συνεργάτης του Wingard τα τελευταία χρόνια, Simon Barrett. Το cast απαρτίζεται από τους James Allen McCune, Callie Hernandez, Brandon Scott, Valorie Curry, Corbin Reid και Wes Robinson. Η κυκλοφορία της ταινίας για τη χώρα προέλευσής της, τις ΗΠΑ έχει οριστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου 2016. Αναμένουμε την ανακοίνωση περισσότερων ημερομηνιών και για άλλες χώρες, ελπίζοντας ότι σύντομα θα βγει και κάτι για τη χώρα μας.

the woods poster

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει