Νέα Σειρά Τρόμου έρχεται στο Cinemax

outcast seriesΑπό τον δημιουργό του διάσημου comic «The Walking Dead» Robert Kirkman καταφτάνει τον Ιούνιο που μας έρχεται μια νέα δραματική σειρά τρόμου υπό τον τίτλο «Outcast». Βασίζεται στο ομότιτλο comic του Kirkman και θα κάνει πρεμιέρα στο αμερικάνικο δίκτυο Cinemax στις 3 Ιουνίου με το πρώτο επεισόδιο.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από έναν νεαρό άνδρα ο οποίος αναζητά απαντήσεις στο ερώτημα γιατί όλη του τη ζωή βασανίζεται από δαιμονισμούς. Μπορείτε να πάρετε μια εικόνα από το περιεχόμενο της σειράς στο trailer που συνοδεύει την είδηση πιο κάτω.

Το βασικό cast αποτελείται από τους Patrick Fugit, Philip Glenister, Gabriel Bateman, David Denman, Melinda McGraw, Grace Zabriskie, Catherine Dent, Lee Tergesen και Brent Spiner.

Επίσης έχει γίνει γνωστό ότι το «Outcast» έχει ανανεωθεί ήδη και για δεύτερη σεζόν παρότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η πρώτη. Φαίνεται λοιπόν πως ο δημιουργός του και το κανάλι είναι πολύ αισιόδοξοι για το εγχείρημα. Ας ελπίσουμε να είναι έτσι καθώς ο χώρος του τρόμου έχει ανάγκη από ποιοτικές horror σειρές.

https://web.archive.org/web/20180131163224/https://www.youtube.com/watch?v=GKJMlq7Xh8I

Πηγές:

imdb.com

facebook.com

Horrormovies.gr
Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.